Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/htdocs6/papirkellhu/home/www/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Szolgáltatásaink - Delta 500 Kft.

Telephelyünk

6782 Mórahalom, Papírgyári út 1/B

Telephelyünk

6782 Mórahalom, Papírgyári út 1/B

Szolgáltatásaink

Takarítás

A létesítmények rendszeres takarítása bizalmi feladat, hiszen egy káresemény bekövetkezése után a legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az adott objektumot őrző biztonsági szolgálat és a takarítást végző vállalkozás között. Ezen elveket szem előtt tartva az objektumvédelem mellett takarítási szolgáltatásokat is kínálunk, így társaságunk egyetemlegesen felel az objektumban található értékekért.

Vagyonvédelem

Vagyonvédelmi feladatainkban helyet kap többek között az objektumőrzés, rendezvénybiztosítás, Munkánk során nagy figyelmet fordítunk szakképzett tapasztalt precíz vagyonőrök alkalmazására.

Az együttműködés megkezdése előtt koncepciót készítünk a végrehajtandó vagyonvédelmi feladatokról, a tevékenység végzéséhez indokolt vagyonőri létszámról, a szervezési elvekről, a feladat ellátásához szükséges szolgálati helyekről, valamint a célszerű technikai rendszerekről úgy, hogy az teljes mértékben a Megbízó érdekeit és vagyonának védelmét szolgálja. Az élőerős és a technikai védelem megfelelő kezelése, helyének, szerepének és arányainak pontos meghatározása alapvető fontosságú a védelem megszervezésében. Az optimális arány meghatározásához elsősorban az alábbi körülményeket vizsgáljuk meg és vesszük figyelembe:

  • az aktuális védelmi szintet
  • az objektum elhelyezkedését és környezetét
  • a megszerezhető és eltulajdonítható érték nagyságát
  • a rongálással okozható kár értékét  a potenciális elkövetők körét
  • a technológiai körülményekből adódó elkövetési módokat
  • a kialakításra és bevezetésre került belső szabályzatokat, utasításokat
  • az üzemeltetés és a vagyonvédelem eddigi tapasztalatait, stb.

A szolgáltatás céljának elérése érdekében végrehajtjuk a terület felmérését, megismerjük a tervdokumentációkat, a kialakított infrastruktúrát, a bevezetett technológiákat és ezek alapján elemezzük az aktuális állapotot, javaslatot teszünk a felmerülő őrzés-védelmi feladatok megoldására.

Cégünk több éves tapasztalattal bír irodaházak, gyárak, Welness fürdő, gyárak, ipari létesítmények takarítási feladatainak ellátásában.

Takarítási tevékenységünk során ügyelünk a környezeti terhelés minimalizálására megfelelő minősítéssel rendelkező takarítószerek használatával. Munkánk során arra törekszünk, hogy az adott létesítmény esztétikai és műszaki minősége is tartós maradjon.

A létesítmények rendszeres takarítása bizalmi feladat, ezt szem előtt tartva az objektumvédelem mellett takarítási szolgáltatásokat is kínálunk, így társaságunk egyetemlegesen felel az objektumban található értékekért.

A két üzletág összevont kezelése megerősíti az őrzött terület biztonságát és speciálisan a létesítményre szabott vagyonvédelmi és takarítási szolgáltatást nyújt a megbízónak. A vállalt feladatok magas szintű ellátását megfelelően felkészített vagyonőrökkel és képzett takarítókkal biztosítjuk. A takarítási feladatok meghatározását, azok koordinálását és ellenőrzését egy vezető munkatársunk végzi, ezzel szavatolva az épületek értékének maximális megóvását. A takarítási időszakokat és az alkalmazandó technológiát a megbízó igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki úgy, hogy a munkavégzés ne zavarja az épületben folyó napi tevékenységet.

Top