Telephelyünk

6782 Mórahalom, Papírgyári út 1/B

Telephelyünk

6782 Mórahalom, Papírgyári út 1/B

Rólunk

We knew that by aligning our incentives with our customers, without compromise, we could build something truly significant.

Cégünk az Ön üzleti sikeréhez kíván professzionális mégis emberközpontú tevékenységével hozzájárulni.

Cégünk 2003-ban alakult Vagyonvédelmi Szolgáltatásként és takarításként kezdtük meg tevékenységünket, majd 2009 évben a higiéniai termékek, tisztítószerek, takarítógépek és takarítóeszközök forgalmazásával egészítettük ki. Az elmúlt néhány évben eredményes munkánknak köszönhetően az üzemi higiénia és tisztítás technológia területén meghatározó piaci szereplővé váltunk. Folyamatos fejlődésünk titka a vevők elégedettségére való maximális törekvés, amelyet a széleskörű termékskála, a magas színvonalú szolgáltatások illetve a munkatársaink szakértelme biztosít.

Vállalkozásunk MSZ EN ISO 9001: 2015, MSZ EN ISO 14001: 2015, MSZ EN ISO 27001:2014, MSZ EN ISO 45001:2018 minősítéssekkel rendelkezik.

2011 januárjától beléptünk a kórház higiénia területére beszállítóként, melynek eredményeképp termékportfólióink nagymértékben kibővült. Ennek köszönhetően szinte minden felhasználási területen átfogó tisztítási és higiéniai rendszereket tudunk kialakítani, valamint átfogó megoldást kínálunk az intézményellátás, a szállodaipar és a vendéglátás területén.

Folyamatos fejlődésünk titka a vevők elégedettségére való maximális törekvés, amelyet a széleskörű termékskála, a magas színvonalú szolgáltatás illetve a munkatársaink szakértelme biztosít.

2015-ben állami támogatással gyártócsarnok építésére került sor Mórahalmon.

A megépült papírüzemben egészségügyi és tekercses kéztörlő papír, valamint papírpohár gyártást végzünk!

A megépült papírüzemben gépeinkkel tekercses kéztörlő illetve közületi és háztartási egészségügyi papír tekercselése vált lehetővé.

Társaságunk célja a teljes körű vevői megelégedettség elérése, ezért a kimagasló minőségi színvonal biztosítása mellett folyamatosan törekszünk szolgáltatási körünk bővítésére.

A személy- és vagyonvédelmi, valamint az objektumvédelmi szolgáltatásainkat kibővítve, ma már az üzemeltetéssel kapcsolatos egyéb részfeladatok ellátásának lehetőségét is kínáljuk megbízóink részére. Több általunk védett területen a napi – és nagytakarítási feladatokat is ellátjuk.

Legyen a partnerünk

Az együttműködési készséget a cégen kívül és belül egyaránt nagyra értékeljük:

Megbízóinkkal az áruforgalmazási tevékenység során, illetve azon túl is készek vagyunk az együttműködésre, együttgondolkodásra és fejlesztésre.

  • Vevőinkkel való közvetlen és személyes kapcsolattartás
  • Költséghatékony tisztítási és higiéniai terv készítése
  • Szaktanácsadás
  • Termékbemutató
Top